Ark. klo 9.00 - 17.00 // La klo 9.00 - 14.00

 

Avainasiakkuus

Haluamme tarjota Avainasiakkaillemme tuntuvia etuja ja entistäkin parempaa palvelua. Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Ostohyvitystä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.

Avainasiakkuus palkitsee sinut ostojen keskittämistä.

Ostohyvitys

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa Avainapteekissa asioidessasi.

Avainasiakaslehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa ympäri Suomen.

Lääketurvallisuus

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Avainasiakkaan tarjoukset

Pääset hyötymään vaihtuvista Avainasiakastarjouksista, jotka ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen.
Avainapteekki

Liittyminen Avainasiakkaaksi

Lue lisää ja liity Avainasiakkaaksemme helposti netissä. Voit liittyä myös apteekissamme täyttämällä liittymiskaavakkeen.
Sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme varmistaa sivuston toiminnan sekä mm. kävijäseurantaan. Hyväksytkö evästeiden käytön?